Over ons

Wij kennen elkaar al vanaf de basisschool. Allebei zijn we opgegroeid in Lelystad en hebben we meegemaakt hoe onze ouders en andere polderpioniers een nieuw gebied creëerden. De Flevopolders, wat later provincie Flevoland werd.

Pionieren zit dus wel zo’n beetje in ons DNA. We genieten ervan om te observeren, te zien wat er beter kan, daar vol voor te gaan. Net als die polderpioniers. Gehurkt uitkijkend over het landschap, bedenkend wat ze ervan gingen maken. Zich voortdurend aanpassend aan de situatie.

Het is al van ver te zien, dat landschapskunstwerk Exposure van Antony Cromley. Ons spreekt het erg aan, hoe die pionier zit en uitkijkt over het Markermeer. Die bedachtzame houding. Dat even afstand nemen. Misschien wel om de zaken in perspectief te zien. Bedenkend welke weg hij inslaat. Of juist om de hectiek van alle dag van zich af te schudden. Pas op de plaats. Om daarna te komen tot die beslissing, die maakt dat je gericht verder kunt.

Wiggert Karreman

Wiggert Karreman is sinds 2006 werkzaam bij APF International. Als Managing Director houdt hij zich – naast investment management in de breedste zin van het woord – voornamelijk bezig met de organisatie, financiën en juridische structurering van APF International en de onder haar management staande fondsen en joint ventures. Onder zijn hoede ontwikkelde het bedrijf zich tot een onafhankelijk manager van vastgoedfondsen en -beleggingen met een totaal belegd vermogen van circa 1,4 miljard Euro. Voor zijn tijd bij APF International was Wiggert als fiscalist verbonden aan Deloitte.


Sander Polman

Sander Polman is sinds 2007 zelfstandig ondernemer. Hij adviseerde en begeleidde tal van bedrijven bij het aanbrengen van focus in strategie, bedrijfsontwikkeling en het naar de markt brengen van innovaties. Voordat Sander zijn eigen onderneming begon was hij werkzaam bij DA Retailgroep en Wissema Group. Sander is praktisch strategisch en gestructureerd creatief. Met bijna 25 jaren ervaring is hij dé investerende groeistrateeg die ook jouw bedrijf helpt groeien.